TMMOB DİYARBAKIR’DA BÖLGE İKK’LARIYLA ORTAK BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TMMOB Yönetim Kurulu ve aralarında BMO Yönetim Kurulu Başkanımız Cem Nuri ALDAŞ’ın da olduğu Oda Yönetim Kurulu Başkanları 13 Temmuz 2024 tarihinde Diyarbakır’da, Bölge İl Koordinasyon Kurulları (Diyarbakır, Batman, Mardin, Urfa, Bingöl) ile ortak bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda gündemdeki gelişmeler ve 48. Dönem TMMOB Çalışma Programı üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantı Diyarbakır İKK Sekreteri Mahsum Çiya Korkmaz’ın açılışı ardından TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz’ın konuşması ile devam etti. BMO Yönetim Kurulu Başkanı Cem Nuri ALDAŞ’ın da konuşma yaptığı toplantı TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Koramaz kapanış konuşmasıyla sona erdi. Sonrasında TMMOB Genel Sekreteri Dersim Gül’ün toparlayıcı konuşması ardından Yönetim Kurulu Başkanı Koramaz kapanış konuşmasını gerçekleştirdi.

TMMOB heyeti geniş bir katılımla Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanları Doğan Hatun ve Serra Bucak’a tebrik ve dayanışma ziyaretinde bulundu. Ziyarette TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, eş başkanlara Mühendislik ve Mimarlık Öyküleri kitap seti hediye etti.

Belediye ziyaretinin ardından Diyarbakır Elektrik Mühendisleri Odası Toplantı Salonu’nda Yönetim Kurulu Başkanımız Cem Nuri ALDAŞ, Şanlıurfa İl Temsilcimiz Mehmet Melik ve üyelerimizin katılımıyla BMO 7. Dönem Çalışma Programı kapsamında bölge illerinde bulunan üyelerimizle birlikte neler yapılabileceği konunusunda bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası