Samsun İl Temsilciliğimiz genç meslektaşlarımızın mezuniyet törenlerine katıldı

Samsun Üniversitesi Mezuniyet Töreni

Samsun İl Temsilciliğimiz Samsun Üniversitesi’nin 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni’ne katıldı. Üniversitenin, öğrenimlerini başarıyla tamamlayan öğrencileri için düzenlediği mezuniyet töreninde Temsilcilik Kurulu Üyemiz Recep Ali GEZE Yazılım Mühendisliği Bölümünden dereceyle mezun olan öğrencilerin başarılarını kutlayarak hediyelerimizi verdi ve Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç Dr. Muammer TÜRKOĞLU’na tebriklerini sundu.

Yeni mezun olan tüm öğrenci ve ailelerinin heyecan ve mutluluğunu paylaşıyor genç meslektaşlarımızın başarılarının devamını diliyoruz.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Mezuniyet Töreni

Karadeniz Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2023-2024 akademik yılı mezuniyet törenini gerçekleştirdi. Törende, Bölüm Başkanı ve öğretim üyeleri mezun öğrencilere başarılar diledi, gelecekleri için en iyi dileklerini iletti. Samsun İl Temsilciliği üyemiz Ali Han BEKTAŞ dereceyle mezun olan öğrencilere BMO adına ödüllerini sundu ve Bölüm Başkanı Dr. Mustafa ULUTAŞ’a tebriklerini iletti.

Yeni mezun olan tüm öğrenci ve ailelerinin heyecan ve mutluluğunu paylaşıyor genç meslektaşlarımızın başarılarının devamını diliyoruz.

© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası