BMO Teknoloji Günleri- Ankara’da Yazılım Test Stratejileri

BMO Teknoloji Günleri- Ankara’da Erdem Yıldırım Yazılım Test Stratejileri üzerine tecrübelerini siz meslektaşlarımıza aktaracak.

Eğitim ile ilgili kısa özeti aşağıda bulabilirsiniz.
Sektörde özellikle ülkemizde Yazılım Testlerinin öneminin geç de olsa fark edildiği ve artık testleri nasıl daha verimli hale getirebiliriz konusunun tartışılmaya başlandığı bir noktaya gelindi. Bu bağlamda şirketlerde akla ilk gelen maddeler olan test süreçleri ve test otomasyonunu uygulamaya koymaya çalışıyor.
Yazılım Test Stratejisi burada devreye giriyor. Öncelikle; doğru bir strateji oluşturup ona göre test süreçleri ve otomasyonun devreye alınmadığı durumlarda proje olarak başarısız veya verimsiz sonuçlar alınmaktadır. Bu başarısız sonuçlar kurum içinde teste olan bakış açısında değiştirilmesi zor, yanlış bakış açılarına ve kararlara sebep olabilmektedir.
Şirket ve proje dinamiklerine özel oluşturulacak bir test stratejisi ile ilerlenmesi durumunda ise başarı oranı ciddi oranlarda yükselmektedir. “Test süreçleri ve otomasyonu stratejisi nasıl olmalı?” konularında tecrübe paylaşımı ve başarı için dikkat edilmesi gereken anahtar noktaları, test takım lideri eğitmenimiz Erdem Yıldırım ile hep birlikte konuşacağız.
© 2024 TMMOB Bilgisayar Mühendisleri Odası